Kerhosta

ArchiMAD on ArchiCAD-ohjelman käyttäjien oma yhteisö, joka jakaa tietoa, taitoa ja tukea jäsenilleen.

ArchiMAD-kerho on perustettu ArchiCADin käyttäjiä varten, ja sen tavoitteena on jäsenmaksun turvin järjestää jäsenilleen koulutusta, informaatiota ja tukea mahdollisimman laajasti. Käyttäjät ovat huomanneet kerhon hyödyllisyyden ja ottaneet sen omakseen. Kerhoon kuuluukin jo yli 400 Suomessa toimivaa arkkitehtitoimistoa, rakennusliikettä ja muuta tahoa.

ArchiMAD-peruspaketti – vain 400 € vuodessa!

Edut

ArchiMAD-lehti

Jäsen saa neljästi vuodessa kerholehden, joka kertoo asiantuntevasti ja kriittisesti CAD-asiaa niin kotimaasta kuin muualtakin maailmalta, sekä tietenkin asiaa ArchiCADistä ilman sensuuria.

ArchiMAD-erikoiskoulutukset ja -etäkoulutukset

Jäsenille järjestetään ArchiCADiin ja muihin ohjelmistoihin liittyviä yhden päivän erikoiskoulutuksia, lyhyempiä iltapäiväkoulutuksia sekä tiiviitä etäkoulutuksia verkossa. Jäsenyyteen kuuluu 2 erikoiskoulutusta per koulutuspaikka. Muihin kerhotapahtumiin ja -koulutuksiin jäsenellä on rajaton osallistumisoikeus vapaiden paikkojen puitteissa.

ArchiMAD-illat

Kerhoilloissa on asiaa ArchiCADistä ja oheistuotteista, esittelyitä, neuvoja, konsultointia ynnä muuta. Kokouksia pyritään järjestämään suurimmissa kaupungeissa ympäri Suomea.

ArchiMAD-kerhosivut

Tältä sivustolta löytyvät muun muassa ArchiMAD-tapahtumat ja julkaistut ArchiMAD-lehdet vuosien varrelta. Namut sekä lehtien vuosikerrat ovat vain kerhon jäsenten saatavilla. Käyttäjätunnus ja salasana verkkopalveluun ilmoitetaan aina uuden kerholehden ilmestymisen yhteydessä.

Tuotealennukset

Kerholaiset saavat ArchiCADiin liittyviä tuotteita, päivityksiä, koulutusta ja työtä kerhohintaan. Kerholehti esittelee alennuksia tarkemmin.

Tekninen tuki

ArchiCAD-asiantuntija vastaa ohjelmaan liittyviin teknisiin kysymyksiin.


Laajenna lisäosilla

ArchiMAD-kerhon kiinteähintainen peruspaketti sisältää edellä mainitut edut. Se kattaa kerrallaan yhden henkilön osallistumisen koulutuksiin ja muihin tapahtumiin. Peruspakettiin voi lisätä tarvittaessa useampia koulutuspaikkoja ja ArchiMAD-lehtiä lisähintaan.

Lisäkoulutuspaikka maksaa 100 €, lisälehti 50 €. Hinnat ovat arvonlisäverottomia.

Kerhojäsenyys on kestotilaus – eli voimassa, kunnes se irtisanotaan. Kerho laskutetaan aina kalenterivuosittain vuoden alussa. Jäseneksi voit liittyä vaikka heti!


Kysy lisää!

archimad@mad.fi, 020 741 9700