ArchiCAD-projektin liittäminen olemassaolevaan IFC-tiedostoon

ArchiCAD-projektin liittäminen olemassaolevaan IFC-tiedostoon ArchiCAD 15:ssä

Olemme lisänneet tutoriaalivideon M.A.D.in YouTube-kanavalle: ArchiCAD-projektin liittäminen olemassaolevaan IFC-tiedostoon. Tämä on nyt mahdollista nyt ilman, että olemassa oleva insinöörin IFC-data muuttuu. Tämä uusi ominaisuus on hyödyllinen kun IFC-tiedosto sisältää kokonaisen projektin tiedot.

IFC-asetukset natiiveina ArchiCAD-parametreina ArchiCAD 15:ssä

IFC-asetukset natiiveina ArchiCAD-parametreina

Olemme ladanneet M.A.D.in YouTube-kanavalle tutoriaalivideon: IFC-asetukset natiiveina ArchiCAD-parametreina. ArchiCAD 15:ssä IFC-tiedot muuttuivat alkuperäisten elementtitietojen osaksi ArchiCAD-tietokannassa. ArchiCADin elementit voivat nyt sisältää IFC-parametreja, jotka ovat kuin mitä tahansa ArchiCAD-parametreja. IFC-tiedot voidaan sisällyttää aloituspohjiin ja muistiin ja ne siirtyvät pipetillä ja ruiskulla sekä kopioimalla ja liittämällä leikepöydän kautta.

Parempi IFC-mallin tunnistusominaisuus ArchiCAD 15:ssä

Parempi IFC-mallin tunnistusominaisuus

Olemme lisänneet M.A.D.in YouTube-kanavalle tutoriaalivideon: Parempi IFC-mallin tunnistusominaisuus. Tunnista IFC-mallin muutokset -ominaisuus on uudessa ArchiCAD 15:ssä entistä tehokkaampi.

IFC-hallintaikkunan parannukset ArchiCAD 15:ssä

IFC-hallintaikkunan parannukset

Olemme ladanneet M.A.D.in YouTube-kanavalle videotutoriaalin: IFC-hallintaikkunan parannukset. ArchiCAD 15:n yhteydessä IFC-hallintaikkunaan on tehty parannuksia. Tässä parin minuutin videossa käydään läpi tärkeimmät muutokset ja parannukset.

Elementtien määrien luettelointi eri muutosvaiheissa ArchiCAD 15:ssä

Elementtien määrien luettelointi eri muutosvaiheissa

Olemme lisänneet uuden tutoriaalivideon M.A.D.in YouTube-kanavalle: Elementtien määrien luettelointi eri muutosvaiheissa. Tässä tutoriaalissa selostetaan, kuinka pysyvien, purettavien ja uusien elementtien määrät luetteloidaan.

Muutossuunnittelun suotimien muokkaus ArchiCAD 15:ssä

Muutossuunnittelun muutossuotimien muokkaus

Olemme ladanneet M.A.D.in YouTube-kanavalle tutoriaalin: Muutossuunnittelun suotimien muokkaus ArchiCAD 15:ssä. Tässä vajaa 3 min videossa näytetään, miten muutossuunnittelun suotimia voidaan muokata ArchiCAD 15:ssä.

Muutossuotimet ja niiden asetukset ArchiCAD 15:ssä

Muutossuotimet ja niiden asetukset

Olemme ladanneet tutoriaalivideon M.A.D.in YouTube-kanavalle: Muutossuotimet ja niiden asetukset. Tämä vajaa 2 min video kertoo muutossuotimista sekä niiden asetuksista. Videossa käydään myös läpi eri muutosvaiheet.

Projektin muutosvaiheiden esittäminen ArchiCAD 15:ssä

Projektin muutosvaiheiden esittäminen ArchiCAD 15:ssä

Olemme ladanneet M.A.D.in YouTube-kanavalle tutoriaalin: Projektin muutosvaiheiden esittäminen ArchiCAD 15:ssä. Tässä tutoriaalissa käydään läpi, miltä eri muutosvaiheet näyttävät projektissa. Projektin lähtö- ja lopputilaa on helppo vertailla yhdessä tiedostossa, ilman hankalia tasoyhdistelmiä. Muutosprojekti on muutostyökalun ansiosta myös helppo esitellä asiakkaalle.

Muutostilojen hallinta ArchiCAD 15:ssä

Muutostilojen hallinta

Olemme ladanneet tutoriaalivideon M.A.D.in YouTube-kanavalle: Muutostilojen hallinta. Tässä vajaa 4 min tutoriaalissa käydään läpi, kuinka yksilöidä ja hallita muutostiloja sekä miten uusia muutostiloja voidaan luoda. Videossa käydään myös läpi eri merkintämahdollisuudet purettaville elementeille ja aukoille. Muutossuunnittelun suotimia voidaan vapaasti muokata kaikkiin projektitarpeisiin. Tässä videossa käydään läpi muutama erinomainen, havainnollinen esimerkki vaihtoehdoista.

Uuden muutossuunnittelutyökalun esittely ArchiCAD 15:ssä

Muutossuunnittelutyökalun esittely

Olemme ladanneet M.A.D.in YouTube-kanavalle uuden tutoriaalivideon: Muutossuunnittelu, esittely. Uusi muutossuunnittelutyökalu esittää havainnollisesti eri elementtien tilan muutossuunnittelun eri vaiheissa. Tietomallissa jokaiselle elementille voidaan antaa oma muutosstatus. Tässä esittelyvideossa käydään läpi muutossuunnittelutyökalu, muutosstatukset sekä käytettävissä olevat suotimet, jotka helpottavat työskentelyä muutossuunnitteluprojektissa. Videossa käydään läpi myös esimerkkitilanne, jossa puretaan osa kylpyhuoneesta ja lisätään uusia rakenteita sekä kalusteita. Muutostyökalun […]